Caprice logo  

6 PUPS VAN CAPRICE COMTESSA en PRINS LE NICHOIR

 
 

HOME :: :: :: :: :: :: :: TERUG NAAR HET OVERZICHT VAN DE GELE PUPS :: :: ::

 

 

 

 
 
 
 
FARAH FLORINE
geel teefje
female

 

Farah werd twee uur later dan Caesar geboren.
Een prachtig meisje. Ook zij kwam eerst met haar neusje naar buiten om aan de buitenwereld te snuffelen. Heel logisch, want ze moest toch eerst even snuffelen of de buitenwereld net zo fijn was als de buik van haar mamma. Ze keurde het goed en ….daar was ze op en top. Alles erop en eraan en ook even goed laten merken met haar stemmetje dat ze geboren was. Ze was 150 gr. zwaarder dan haar broertje en zoals alle meisjes begon ze al vroeg op haar gewicht te letten en natuurlijk ook om haar oudste broertje geen complex te bezorgen!

Farah was vanaf het begin de meest ondernemende van het stel: als eerste kroop ze telkens uit de bak om de wereld te verkennen. Ze is een vrij en vrolijk teefje dat meteen onze harten gestolen heeft.
Een goede manier om het karakter te testen is een pup op zijn rug te leggen en zo in de armen te houden. Farah blijft dan ontspannen liggen en bekijkt alles rustig. Met de juiste begeleiding ontwikkelen pups met een dergelijk karakter zich tot hele makkelijke honden.

Farah is naar Frankrijk vertrokken.
Zij woont nu bij de familie Teunissen op de biologische vakantieboerderij La Mouline in de Tarn et Garonne in Zuid-Frankrijk. Daar krijgt zij een heerlijk hondenleven in een prachtige natuur en wij maken nu al plannen om haar daar in de zomer te gaan bezoeken. Bezoek de vakantieboerderij maar eens op "La-Mouline" St. Hilaire.

     

Voor een recente video film op YouTube klik hier (Farah rood bandje)

Farah 10 wk

Farah 10 wk

 

Farah 15 wk

 

Farah en Caprice

 

Farah en Kiss

 

Kiss, Farah en Caprice