Caprice logo  

6 PUPS VAN CAPRICE COMTESSA en PRINS LE NICHOIR

 
 

HOME :: :: :: :: :: :: :: TERUG NAAR HET OVERZICHT VAN DE GELE PUPS :: :: ::

 

 

 

 
 
 
Elvira 4 wk  

ELVIRA ENYA
geel teefje
female

 

En toen kwam Elvira als laatste. Precies 1 uur en 15 minuten na Caresse. Het was meteen duidelijk dat Elvira niet van poespas houdt. Hier kom ik, weliswaar als laatste, maar ook zwaarder dan al die anderen die mij voor zijn gegaan.
Elvira is echter een vrouwtje met een heel klein lief hartje. Ondanks het feit dat ze zwaarder was, laat ze haar broers en zussen ruimschoots aan de melkbar van moeder liggen.
Juist omdat ze is zoals ze is hebben we haar Elvira (de waarheid) genoemd. Door haar als tweede naam Enya te geven, wilden we aangeven dat ze een prachtig binnenste heeft. Goede inborst zoals dat heet.

Nu zij 10 weken oud is kunnen we al meer zeggen over haar karakter. Door haar in de armen te nemen en de pup vervolgens op de rug te leggen zegt haar reactie veel over haar karakter. Elvira laat dit gemakkelijk toe, blijft rustig liggen en biedt nauwelijks weerstand. Dit wijst op een koele hond die alles rustig bekijkt en toelaat. Met de juiste begeleiding zal zij zich tot een relatief probleemloze hond ontwikkelen.
Naar onze verwachting zal Elvira een vrij grote teef worden met een prachtig doggenhoofd en een fijn karakter maar jammer genoeg ook een klein schoonheidsfoutje van moeder natuur: zij heeft een klein knikje aan het einde van haar staart.


Elvira woont inmiddels bij een fijne familie in Hengelo.

 

 

 

 

Elvira 10 wk

Elvira 10 wk

 

Elvira week 3

 

Elvira 4 wk

 

Elvira 4 wk